VAŘENÍ TATARSKÝCH SPECIALIT S ELMIROU a SIMI
V listopadu sdružení pro integraci a migraci (SIMI) uspořádalo již 14-tý kurz vaření, tentokrát na tatarské speciality. Kuchařkou byla paní Elmira, Tatarka z Ruska, předsedkýně spolku KITAP, a naučila zájemce připravovat pokrmy: Kystybyj, Azu a Koš tele.
Všechny recepty naleznete na SIMI Foodblogu.
Na SIMI Foodblogu najdete další sběratelské kartičky s recepty a příběhem ze série kurzů vaření, které sdružení pořádá v rámci projektu Crossing borders. Sběratelskou kartičku Tatarstán stáhnete zde.
Pokud jste toto setkání zmeškali, sledujte naše stránky, a nejbližší akce, kterou pořádá KITAP bude “Klavírní koncert Tatarské Hudby pana Rustama Šajchutdinova” dne 19.11.2019 (úterý) od 19.00 hod.
A pro další kurzy vaření sledujte stranku SIMI.
Těšíme se na další setkání!
No comments yet.